Årsmöte 2023

Onsdagen den 15 mars klockan 19.00 hölls årsmöte  på Restaurang Bäckakrogen i Halmstad. Kvällen inleddes som brukligt med en enkel kvällsmåltid innan årsmötesförhandlingarna tog vid. Efter ett föredrag om säkerhetsläget i Sverige hölls årsmötesförhandlingar. Dessa inleddes av ordföranden Ragnar Lindqwist, som höll en tyst minut för de medlemmar som avlidit under 2022. Till ordförande för mötet valdes Jan-Erik Uhrberg med Bengt-Åke Andersson som sekreterare. Såväl ordföranden Ragnar Lindqwist som styrelseledarmoten Tommy Axelsson fick förnyat förtroende. Revisor och revisorsuppleant omvaldes. Materielansvarig Rune Karlsson avtackades med blommor..

Den 15 april besöke föreningen Ford.

Det var en trevlig em där Torbjörn berättade om förtaget. Efter intagandet av fika fick deltagarna möjlighet att få provköra olika Mustanger, både el och V8. Det var ett uppskattat nöje. (se bildarkiv)

Föredrag om Ukraina.

Måndagen den 5 juni samlades 17 FMK:are på Alla Hjärtans Hus i Halmstad, för att lyssna till Roger Djupsjö som berättade om sina upplevelser gällande kriget i Ukraina. Vi fick också höra om hans arbete i Ukraina innan det stora krigsutbrottet den 24 februari 2022. Ett mycket intressant föredrag. Därefter bjöd FMK på kaffe/te och smörgås vilket var mycket uppskattat. Ett stort TACK till Bengt-Åke Andersson för ett väordnat arrangemang.

Den 24 augusti bussresa till Göteborg och Volvo.

Det var 24 förväntansfulla resenärer som besökte Volvo muséet i Göteborg.

Det började med fika, därefter en filmvisning som beskrev Volvos breda utbud genom tiderna. Allt från bilar, båtmotorer, traktorer och lastbilar. Deltagarna fick därefter på egen hand titta på många olika modeller som Volvo tillverkat. Lunchen intogs på en närliggande restaurang som FMK stod för. Därefter lite egentid innan hemresan. (se bildarkiv)